Kategorije

Zalidine e-novice

Dostava

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Praviloma je to v roku treh delovnih dni od potrditve naročila za dostavne naslove v Sloveniji. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, predvideni rok dostave sporoči uporabniku (kupcu) po elektronski pošti ob potrditvi naročila.

Dostavo pošiljk izvaja podjetje Pošta Slovenije d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito oziroma lahko po poprejšnjem dogovoru izvede osebno dostavo naročenega blaga.

 

Praviloma je rok dobave krajši, saj povečini naročila (izbran način plačila: Po povzetju), ki jih prejmemo med delavniki do 17h odpremimo v dostavo še isti dan. Enako velja za naročila (izbran način plačila: Po predračunu) v kolikor prejmemo plačilo na naš TRR do 17 ure tistega dne.

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten in znaša 3,00 EUR (velja za naročila v skupni vrednosti od 0,01 do 39,99 EUR).

Pri naročilih v skupni vrednosti nad 39,99 € Vam stroška dostave ne bomo obračunali.

Zgornji stroškek dostave veljajo za dostavo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. 

Opomba!

Ob plačilu prejetega blaga z gotovino (PLAČILO PO POVZETJU) Vam Pošta Slovenije d.o.o. za prenos denarnih sredstev zaračuna naslednjo provizijo:

- nakup do 98,00 EUR:  1,05 EUR

- nakup nad 98,00 EUR do 501,00 EUR:  1,07% vrednosti naročila

Navedena provizija ni vključena v strošek dostave (3,00 EUR) in jo kupec dodatno plača Pošti Sloveniji d.o.o. ob prevzemu (po povzetju) in plačilu blaga. Na višino provizije žal nimamo vpliva.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Nadaljuj >>

Med delavniki prejeta naročila do 17h bodo odpremljene v dostavo še isti dan!